søndag den 8. december 2013

LCHF Hindbæris

Puha. Eksamen er lige om hjørnet, lige gennemgået børnefødselsdag, og ville ønske julen kunne skubbes en måned,

Well, men life must go on.

Magnus og jeg hyggede os forleden med at lave hindbær is. (det tager max 30 min)
Den er nu smagt og var FANTASTISK <3

Det er muligvis første gang jeg ikke ville vælge en chokolade is. :)
Is er ynglings tilbehør til disney sjov her hjemme, og den har i hvert fald fået ros med på vejen.




Opskrift (1,5 l. is)

Først kogte jeg en hidbærgrød.

  • 150 g frosne hindbær
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 2 - 3 spsk. agavesirup
  • en sjat vand
  • ½ l fløde
  • 4 past. æggeblommer 
Kog hindbærene i en sjat vand til de er helt kogt ud. 
tilsæt agavesirup og vanilje. kog lidt og stil på køl


Når grøden er kold skal fløden piskes
æggeblommerne vendes i.

Nu mangler vi bare at tilsætte hindbærgræden

Hæld grøden i en si, og pres den igennem, på denne måde slipper vi for de mange små kerner,

pisk det hurtigt til det hele er lyserødt.

Fyld i bøtte og i fryseren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar