Bare fordi jeg tænkte det ville blive lidt kedeligt, valgte jeg lige at ligge kyllingen i marinade i formiddags da jeg holdte pause :)
De blev faktisk langt bedre end jeg nogensiden havde turde håbe (det er ikke altid mine hurtige idéer ender lige heldigt)
Opskrift
Marinaden
- 400 g kyllingeinderfilet
- ½ dl smagsløs olie (fx raps)
- 3 spsk tomatpure
- 2 spsk soya
- 1 spsk eddike af en art (brugte hvidvinseddike)
- 1 fed hvidløg
Bland alle ingredienser og rør sammen, husk at smag til, hvordan det passer til dig. Måtte personligt have mere tomatpure i end forventet. Vend kyllingen i, del først i den størrelse nuggetsene ønskes.
Stil i køleskabet i nogle timer.
Nuggets dej
- 1 æg
- 0,5 - 1 dl fløde
- 1½ måleske loppefroskaller
Rør æg og fløde sammen, bland loppefrøskallerne i og lad de trække 10 min.
Forvarm en pande, tag kyllingen et stykke af gangen, op ad marinaden og vend i dejen. Steg ved mediumhøjvarme. lad dem stege hård på den ene side før du vender.
Rødkålssalat
- Rødkål
- Olivenolie
- Salt
- Clementin
- Solskikkekerner
Steg rødkålen af i olivenolie og salt, hæld i en skål. bland med clementinstykker o solsikkekerner.
Server :) Det er lidt sjovere end smagsløse nuggets.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar