søndag den 8. december 2013

Kyllingefrikadeller

Vi tager lige en opskrift mere.

Dette var torsdagens aftensmad.

Frikadeller har længe været min akillleshæl. Har simpelthen ødelagt SÅ mange potioner. opskrift eller ikke opskrift.

Nu skulle det være.
Det gik heldigvis endelig som planlagt. Og med en dejlig smag


Opskrift

  • 400 g kyllingefars
  • En håndfuld sesamfrø
  • en løg
  • lidt mælk
  • salt og peber
Løget hakkes helt fint. og alle ingredienser blandes i skålen.
Rør godt sammen.

Tag 2 spiseskeer og form til små frikadeller.
steg til der ikke er mere lyserødt på kødet.

Tilbehør (hvidløgsstegte blomkålsris)

  • Blomkål
  • olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • salt og peber
Riv blomkål til ris

Pres 2 fed hvidløg ned i olivenolien. krydder m. salt og peber.

Fyld oliedressingen på en varm pande.
Tilsæt lige efter risene. Vend dem godt rundt, så dressingen er fordelt.


Steg til risene er møre.

Server. (personligt elsker jeg min chilidressing til det :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar