Det er ikke så længe siden min mor igen lavede det her "knæk"brød, og det fik mig til at huske, hvor fantastisk det egentligt smager.... Sidst jeg bagte det holdt det egentligt ret længe. det vil sige indtil min SSO-uge gik igang, for der levede jeg af kaffe med fløde og så dem her.
De første knækbrød jeg lavede var de der standard du ved.. Med en masse hørfrø, sesamfrø og solsikkekerner, og det bliver faktisk lidt tørt i min mund. Men de her falder nok mere over i slik-kategorien. Dette skyldes de tørrede morbær, der smager lidt over i den karameliserede genre. Desuden er disse knækbrød ret bløde, lidt som et sødt rugbrød.
De er mega skønne med tandlag smør til en god kop kaffe med fløde <3
Nu er kagedåsen igen fyldt med små 5 x 5 cm lækkerier
Opskriften er taget fra denne side
Opskrift (1 bageplade)
Alle ingredienser blandes sammen
Hvil i 10 in, så loppefrøskallerne kan suge væsken
Bag ved 150 grader i ca. 1 time.
Lad den køle og skær ud i ønskede stykker (her er de 5 x 5 cm, så de er en let snack med smør)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar