De er bagt til vores kære Prag studetur. Tænker jeg kan få nogle seriøst problemer med at finde brugbar morgenmad i buffeten. Så en bolle gør vel meget? Så håber jeg på smør, æg og kødpålæg (hurra for at kokosolie ikke skal være på køl:-D)
Vi valgte at lave den relativt flade, så der er et stort overfladeareal at fylde pålæg på :-) (i virkeligheden er brødet jo bare en holder til pålæg, i min verden....)
Opskriften er snuppet her, med ganske få modifikationer
Opskrift (10 mellmstore boller)
- 4 æg
- 1 dl fløde
- 50 g smeltet smør
- 75 g sesamfrø (malet til mel i hakker)
- 2,5 - 3 dl mandelmel (malet i hakker
- 4 spsk loppefrøskaller (den grønne)
- 1 tsk bagepulver
- Lidt salt
Pisk æg og fløde sammen
Tilsæt den smeltede smør
Bland de tørre ingredienser sammen
Hvis du ønsker en lettere formlig dej, kan der anvendes affedtet mandelmel, men som studerende og i smager hjemmelavet mandelmel både godt i smagen og langt billigere.
Læg klatter i den ønskede størrelse på bagepladen (vi lavede 10 stk.), klap dem i den ønskede form, både højde og bredte
Du kan nu evt. pensle eller drysse forskellige kerner på
Græskarkerner er altid dejlige i smagen, så dem valgte vi
Ingen kommentarer:
Send en kommentar