mandag den 3. februar 2014

Pesto

Magnus smagsløg har nok ikke været så smadret, som mine var tidligere. Når det kommer til pesto, har jeg i al fald aldrig kunne spise ham af med købe udgaven (muligvis fordi mormor er pesto-mesteren:p)

Min mini hakker har i mellemtiden ikke fået fornøjelsen af at forsøge sig med denne kunst endnu. Men nu er den indviget. 

Jeg er gået efter, at den skulle være mild nok til at den bette kunne være med. Smagen er dejlig mild og lækker.


PestoOpskrift

  • Bladende fra en stor basilikum
  • 1 - 2 håndfulde rucula 
  • 75 g pinjekerner
  • 75 g ost
  • 1 dl olivenolie (eller mere efter ønsket konsistens)
  • salt og peber
Pil bladende af basilikumen. Skyld basilikum og rucula.
Fyld alle ingredienserne i en hakker og gør til konsistensen er forholdsvis fin.
smag til med salt og peber, bland evt mere olie i hvis du synes den mangler.


Den blev flittigt brugt i aftensmaden. Det er længe siden vi har fået mozeralla salat :) 
Tomatsalat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar