torsdag den 6. februar 2014

Hvidkålsklatter

Da jeg startede på LCHF, havde et et vist behov for en form for brød look-a-like under mit pålæg. Min fantasi rakte simpelthen ikke til at tænke det der brød væk....

Det smarte ved disse "pandekager" er at de er super mættende, og kan laves af ALLE former for kål og ost. Jeg har selv både haft lavet dem af blomkål, hvidkål og spidskål. Så det er en god måde at gå brugt små rester.


Opskrift:

  • 500 g kål (brugte hvidkål denne gang)
  • 50 g revet ost (havde lidt mozzarella til overs, har tidligere både brugt parmesan og gouda ost)
  • 25 g mandler (malet til mel)
  • 25 g solsikkekerner (Malet til mel)
  • 3 æg
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • lidt salt 
Riv eller skær kålen helt fint.
Bland alle ingredienser.

Lav 2 plader med 6 fladmaste klatter på hver.

Bag 15 min på hver side ved 180 grader.


Super let når det lige skal være let. fryser de med mellemlægspapir.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar