fredag den 24. januar 2014

Oksefrikadeller

Forleden lykkedes det mig for første gang i 3 år at lave frikadeller jeg er tilfredse med.

Det blev til oksekødsfrikadeller. Har af en eller anden grund en fetish med oksekød for siden.

Tilbehøret kom til at stå på revet gulerod (ja det er så ikke rigtig low carb, men skal bruge lidt ekstra kulhydrater for at holde min vægt) og hytteost.

Et par grillspyd, og så går det rent ind hos den bette :p




Opskrift

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 1 spsk paprika
  • Smør eller olie til stegning
Kør løg, hvidløg og gulerødder i en hakker, eller skær helt fint.
Bland alle ingredienser til der ikke er mere korrektur i kødet.

Tril køddet til små boller i hånden.

Steg på panden i 15 - 20 min.

Server :)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar